Aquesta web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l'ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús. Més informació | Ok


Collage Accions Culturals i de Lleure és una empresa de serveis educatius i culturals, amb una amplia experiència de més de deu anys en el sector del lleure i la gestió d’equipaments socioculturals.

Collage forma part de l'Escola d’Escoles, projecte de formació constituït per empreses del lleure educatiu i sociocultural que volem compartir recursos i crear debat entorn al lleure educatiu.

Des d'aquesta nova opció apostem per la formació de nous educadors i educadores professionals en l’educació en el lleure.

Curs de Monitor de Lleure

CURS DE MONITOR DE LLEURE

El Curs de Monitor i Monitora d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil és la formació que prepara als alumnes per intervenir de manera educativa en activitats de lleure infantil i juvenil, i que els i les capacita per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de lleure infantil i juvenil en el marc de la programació general d'una organització, per mitjà de l’aplicació de les tècniques específiques d'animació grupal, amb una incidència explícita en l'educació en valors i amb atenció a les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

Els curs de formació té una durada total de 310h i s’estructura en dues etapes: l’etapa lectiva i l’etapa de pràctiques. Les hores destinades a cada una de les etapes queden distribuïdes de la següent manera:

Aquesta modalitat inclou: 100 hores presencials, 25 per elaboració de memòria, 25 de monogràfics a distància i 160h de pràctiques.

 
Curs de Director de Lleure

CURS DE DIRECTOR DE LLEURE

El Curs de Director i Directora d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil és la formació que prepara els alumnes per intervenir en tasques de coordinació d’equips en activitats de lleure infantil i juvenil, i que els capacita per planificar, organitzar, gestionar, dinamitzar i avaluar projectes de lleure educatiu dirigits a la infància i la joventut en tots els seus aspectes, i a representar-los interna i externament assumint la creació, el control i la dinamització de l’equip de personal monitor.

Aquesta titulació és equivalent al certificat de professionalitat i a la qualificació professional de “Direcció i coordinació d’activitats de lleure educatiu infantil i juvenil” que expedeixen el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Departament d’Ensenyament, respectivament.

Els curs de formació té una durada total de 410 hores i s’estructura en dues etapes: l’etapa lectiva i l’etapa de pràctiques. Les hores destinades a cada una de les etapes queden distribuïdes de la següent manera:

194 hores presencials, 25 hores per l'elaboració de la memòria, 71 hores de monogràfics a distància i les pràctiques seran de 120 hores.

 

<< 1 >>