Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso. Más información | Ok


Collage Accions Culturals i de Lleure és una empresa de serveis educatius i culturals, amb una amplia experiència de més de deu anys en el sector del lleure i la gestió d’equipaments socioculturals.

Collage forma part de l'Escola d’Escoles, projecte de formació constituït per empreses del lleure educatiu i sociocultural que volem compartir recursos i crear debat entorn al lleure educatiu.

Des d'aquesta nova opció apostem per la formació de nous educadors i educadores professionals en l’educació en el lleure.

CURS DE MONITOR DE LLEURE

El Curs de Monitor i Monitora d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil és la formació que prepara als alumnes per intervenir de manera educativa en activitats de lleure infantil i juvenil, i que els i les capacita per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de lleure infantil i juvenil en el marc de la programació general d'una organització, per mitjà de l’aplicació de les tècniques específiques d'animació grupal, amb una incidència explícita en l'educació en valors i amb atenció a les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

Els curs de formació té una durada total de 310h i s’estructura en dues etapes: l’etapa lectiva i l’etapa de pràctiques. Les hores destinades a cada una de les etapes queden distribuïdes de la següent manera:

Aquesta modalitat inclou: 100 hores presencials, 25 per elaboració de memòria, 25 de monogràfics a distància i 160h de pràctiques.

 

CURS DE DIRECTOR DE LLEURE

El Curs de Director i Directora d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil és la formació que prepara els alumnes per intervenir en tasques de coordinació d’equips en activitats de lleure infantil i juvenil, i que els capacita per planificar, organitzar, gestionar, dinamitzar i avaluar projectes de lleure educatiu dirigits a la infància i la joventut en tots els seus aspectes, i a representar-los interna i externament assumint la creació, el control i la dinamització de l’equip de personal monitor.

Aquesta titulació és equivalent al certificat de professionalitat i a la qualificació professional de “Direcció i coordinació d’activitats de lleure educatiu infantil i juvenil” que expedeixen el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Departament d’Ensenyament, respectivament.

Els curs de formació té una durada total de 410 hores i s’estructura en dues etapes: l’etapa lectiva i l’etapa de pràctiques. Les hores destinades a cada una de les etapes queden distribuïdes de la següent manera:

194 hores presencials, 25 hores per l'elaboració de la memòria, 71 hores de monogràfics a distància i les pràctiques seran de 120 hores.

 

FORMACIÓ AL TRES ROQUES DE MATARÓ

El segon trimestre del 2014, Collage impartirà dos cursos al Centre de Formació Permanent Tres Roques de Mataró:

  • D'una banda, els dilluns de 17.00 a 21.00 s'ofereix el Curs per a vetlladors; adreçat a aquelles persones que tenen relació amb l'Acompanyament Assistencial Escolar. El curs està estructurat en 5 sessions i comença el 14 d'abrilr.
     
  • D'altra banda, els divendres de 9.00 a 14.00 i començant el dia 25 d'abril, es presenta El Curs d'iniciació al monitoratge de menjador. Un curs estructurat en sis sessions adreçat a aquelles persones que s’inicien en l’educació en el lleure en l’espai del menjador escolar, amb l’objectiu principal d’adquirir eines i recursos per fer del menjador escolar un espai educatiu de lleure.

    A més es convaliden continguts del curs de directors i/o monitors.

Si voleu més informació, us podeu descarregar la programació dels mesos Abril, Maig i Juny del 2014 i les instruccions del procés de sol·licitud d'inscripcions.

 

COL·LABORACIONS

Fundació AURA

Fundació privada sense ànim de lucre amb la misió d'incrementar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual mitjançant la inclusió social i laboral, seguint la metodologia del «treball amb suport».

Entitat especialitzada en la integració de joves i adults amb discapacitats en el món laboral, on el suport, l’acompanyament i la formació son eix vertebrador del seu projecte. 


 

2sier Formació

Actualment col·labora amb Collage impartint formació per els nostres professionals del sector.

2siers és una empresa especializada en la formació per empreses de diferents àmbits.

 


 

 

 

<< 1 >>