Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso. Más información | OkResultados

Aula de Natura La Salle - Gisclareny 

DISTÀNCIES
Barcelona: 140 km 
Girona: 150 km
Tarragona: 220 km
Lleida: 200 kmLa casa es troba situada dins del marc incomparable del Parc Natural Cadí-Moixeró, gairebé a l'encreuament del torrent del Pendís amb el Bastareny, l'Aula de Natura La Salle ha estat des de sempre un lloc d'hostatge al començament del camí que uneix la Cerdanya amb el Berguedà a través del coll del Pendís.

Forma part de l'antic agregat de Sant Martí del Puig de la Barga. Situada a una altitud de 900 metres, està a tocar del riu i comunicada per la pista que porta a la fons de la vall de Bastareny tot passant per la font de l'Adou.

En el paisatge actual predomina el bosc de ribera i les plantacions de pi roig, alternant amb prats on tradicionalment havien estat camps de conreu.

Al costat mateix de la casa hi ha una de les captacions del canal que porta l'aigua fins les indústries de Bagà. La font del violí (captació d'aigua de boca per a Bagà) també és molt propera a la finca.

 

 

  • Plazas: 100
  • Regimen: A-PC

Info/Reserva

Más info

Cal Diable - Pontons 

DISTÀNCIES
Barcelona: 75 km
Girona: 167 km
Tarragona: 56 km
Lleida: 105 km


Cal Diable situat al bell mig de la Serra d'Ancosa entre les planes del Penedès i l'Anoia, ofereix un marc ideal per fer-hi activitats relacionades amb el Medi Natural i de caràcter lúdic.

Ideal per dur-hi a terme qualsevol classe d'educació en el lleure, descansar, fer trobades i gaudir de la natura. Sense oblidar el caràcter lúdic i de convivència que tenen totes les nostres activitats.

La casa ofereix el servei de cuina casolana.

 

  • Plazas: 98
  • Regimen: A-DC-PC
Casa recomendada

Info/Reserva

Más info

Can Bosc - Sant Iscle de Vallalta 

DISTÀNCIES
Barcelona: 50 km 
Girona: 50 km
Tarragona: 125 km
Lleida: 188 km


Dins d'una enorme finca al parc natural del Montnegre trobem aquesta masia de gran capacitat, amb gran diversitat d'espais i un entorn boscós que permet fer moltes activitats, des de parc infantil a camps esportius. Els interiors, dividits en dos espais, ofereixen diferents possibilitats.

 

  • Plazas: 130
  • Regimen: A-DC-PC
Casa recomendada

Info/Reserva

Más info

Can Clarens - Vallgorguina 

DISTÀNCIES
Barcelona: 57 km
Girona: 59 km
Tarragona: 144 km
Lleida: 207 km

Can Clarens és una masia que data en els seus orígens del 1776. El 1986 es va convertir en Casa de Colònies i Centre d'Educació Ambiental. Està condicionada per rebre grups d'infants i joves, famílies, AMPAS, grups d'amics, corals, esplais, agrupaments escoltes...
 

  • Plazas: 82
  • Regimen: A-DC-PC

Info/Reserva

Más info

Can Font - Brunyola 


DISTÀNCIES
Barcelona: 109 km
Girona: 17,5 km
Tarragona: 196 km
Lleida: 209 kmLa seva situació és immillorable per gaudir d’elements tan diversos com la muntanya, la platja i la ciutat. La casa té 80 places i el seu entorn rural permet gaudir d'una estada acollidora, tant per escoles, esplais, famílies i grups diversos.
 

  • Plazas: 80
  • Regimen: A-DC-PC

Info/Reserva

Más info